Zien! training en coachint
Coaching voor volwassenen bij Zien!
Kinderen/jongeren zijn volop in ontwikkeling en moeten leren op eigen benen te staan, zelfstandig te worden en verantwoording te nemen voor hun eigen keuzes.
Vragen rondom identiteit: “Wie ben ik?”, “Wat kan ik?”, “Ben ik het wel waard?”, zijn heel herkenbaar voor bijvoorbeeld pubers.

Helaas betekent dit niet dat volwassenen nooit meer met die vragen rondlopen. Ook volwassenen lopen in hun leven tegen moeilijke dingen aan. Problemen op het werk, in het gezin, echtscheiding, omgaan met rouw en verdriet zijn een aantal voorbeelden waardoor je het soms niet meer ziet zitten. Hoe moet het verder? Je hoofd zit vol.

Door samen in gesprek te gaan en vooral jou je verhaal te laten doen, kan ik al luisterend weergeven wat ik hoor en ervaar.
Dit kan je helpen om de dingen waar je tegen aan loopt duidelijker in beeld te krijgen. Er kunnen dan bepaalde hulpvragen naar voren komen waar we mee aan de slag gaan.

Voor volwassenen kan ik, bij voldoende opgave, ook groepscoaching aanbieden.
Groepscoaching heeft als meerwaarde dat je merkt dat je er niet alleen in staat. Door samen persoonlijke verhalen te delen, leer je van elkaar en ervaar je steun.

Mogelijke onderwerpen in de groepscoaching zijn: omgaan met echtscheiding, onzekerheid, rouw en verdriet.